El pitjor és no saber on aniràs” explica la coordinadora de l’associació Esquitx, Anna Capdevila. Per ella, aquest acte és una ocasió perfecta per “visualitzar” la problemàtica i “esbrinar solucions conjuntament“. Prop de 30 veïns s’han agrupat i han escoltat els testimonis de famílies afectades i els consells d’organitzacions i entitats.

L’artista urbà Rombos, que també ha hagut de marxar del barri, ha aprofitat per pintar un grafit a la persiana de la seu de l’entitat, en què representa el problema de la gentrificació al barri. Just al costat, un grup de nens han pintat habitatges en una finestra.

En una entrevista a ‘La tarda de Barcelona’, de betevé 91.0 fmCarmen Hidalgo, de la Coordinadora de Veïns del Casc Antic, ha acusat el conseller de Justícia, Carles Mundó, de mentir pel fet d’haver assegurat que l’edifici havia d’anar a terra. Segons Hidalgo, “estava en perfectes condicions” i “quan es van assabentar que el volíem ocupar, el van tapar d’avui per demà sense tenir cap projecte“.

Escolteu-ho aquí: