A les 12 del migdia més d’una vintena de joves d’Arran s’han acostat a l’edifici de la Borsa de Barcelona al passeig de Gràcia, ho han fet amb una pancarta que deia “Amb el capitalisme no hi ha democràcia”. Alguns d’ells s’han encadenat a la porta i d’altres, han tirat pintura a la façana de l’entitat. Les accions les han mostrat a través del Twitter d’Arran.

Es tracta d’una acció emmarcada en la segona fase de la seva campanya pel referèndum. La primera protesta va ser l’intent d’ocupació de la seu del PP a Barcelona. En aquesta ocasió no els ha acompanyat cap diputat de la CUP.

L’organització juvenil ha volgut reivindicar el seu anticapitalisme. Han detallat que actualment no hi ha democràcia i que el que volen és precisament, desenvolupar la democràcia fins a les “últimes conseqüències”. La vintena de joves també ha detallat que aspiren a aconseguir la independència per “canviar-ho tot”.

Els Mossos d’Esquadra han arribat passades les 12 del migdia i han demanat als manifestants que abandonessin la Borsa, però els joves han decidit quedar-se per reivindicar l’acció que han defensar que no era violenta. Finalment, els agents els han acabat desallotjant sense incidents.