(ACN) Pablo Iglesias ha denunciat la irrupció de “violents encaputxats d’extrema dreta” a la presentació del llibre ‘Nudo España’ que ha elaborat al costat del periodista Enric Juliana, aquest dilluns al vespre a Barcelona. “Davant la intolerància seguirem escrivint, pensant i dialogant. Visca la democràcia”, ha piulat el líder de Podem al costat de diverses fotos en què es veu l’acció dels encaputxats.

També ho ha denunciat el secretari de Comunicació i diputat de la formació Juanma del Olmo, que s’ha preguntat què passaria demà “a les portades, a les tertúlies de ràdio, als programes de televisió, als jutjats…” si enlloc d’Iglesias les víctimes de l’incident haguessin estat Rivera o Casado. També n’ha parlat Juan Carlos Monedero, un dels impulsors de Podem, que ha afirmat que “amb Vox, la dretització del PP i el discurs agressiu de Cs s’envalentona el terrorisme d’extrema dreta”.

L’acció ha estat difosa a través de les xarxes socials amb fotografies i vídeos en què es veu un grup d’una desena de persones encaputxades enarborant banderes espanyoles que han intentat sense èxit interrompre l’acte en què participaven Iglesias i el mateix Juliana.

https://twitter.com/ahorapodemos/status/1072248267461853184