CLAUDIO BANCHELLI, president de la comunitat de veïns "Claro, estamos preocupados porque ahora sin vigilancia aquí es muy fácil entrar. Estamos preocupados más que de los robos de que haya personas que puedan ocupar. Hay algún vecino que dejará aquí el coche, para estar en el coche esta noche. Y sí sí sí, haremos turnos."

Des d’aquest diumenge a la nit, la patrulla de la Guàrdia Urbana que vigilava les 24 hores del dia l’edifici desallotjat del carrer de Santa Rosalia, a la Teixonera, ha deixat de fer-ho. El consistori considera suficient el patrullatge habitual. Els veïns de l’edifici, però, temen que hi entrin lladres o gent que vulgui ocupar-lo. Per això han decidit organitzar-se i fer torns per vigilar que ningú no s’hi cola a les nits.

Els veïns del número 91 del carrer de Santa Rosalia estan en espera de l’informe tècnic de l’Ajuntament que ha de determinar els danys que pateix l’edifici. L’immoble està afectat pel Pla general metropolità del Carmel, que en preveu l’enderrocament. En l’últim consell de barri de la Teixonera, els veïns van reiterar que no pensen tornar a l’edifici, sigui quin sigui el resultat de l’informe.