En silenci. Així és com els treballadors de Telefónica s’han manifestat davant l’edifici corporatiu de la companyia al Fòrum. A la plaça que hi ha sota la seu de l’empresa s’hi han aplegat una setantena de persones per reivindicar la readmissió d’un treballador que va ser acomiadat durant una baixa mèdica, Marcos Armenteros, fet que ha motivat la vaga de fam de cinc companys seus.

Amb samarretes del color corporatiu de l’empresa (el blau) i bosses de roba al cap amb missatges com “sí que sóc rendible”, s’han concentrat en ordre, en fileres i durant 10 minuts van envoltar l’edifici i van romandre en silenci. A la protesta hi han assistit els vaguistes (que ja fa 17 dies que no mengen), que han estat rebuts amb aplaudiments pels seus companys.

A la concentració també hi han participat membres d’altre moviments socials com el 15-M o la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. La setmana que ve els treballadors de Telefónica han convocat una marxa de torxes al Portal de l’Àngel per tornar a protestar pels acomiadaments i aquest dijous els treballadors faran una assemblea per decidir si porten a terme més accions.