L'aparcament de la platja ha estat inusualment buit aquest matí. A la sorra, també poca gent. Aquests núvols i una baixada d'uns 3 graus en les temperatures no han convidat a entrar a dins de l'aigua, tot i que, com sempre, amb alguna excepció... "Está bien, muy bien, el agua." Per als esportistes, que faci més fred és positiu. Moure's se'ls fa menys feixuc. "Es agradable hacer deporte al aire libre con un poquito menos de temperatura que cuando las temperaturas están muy altas y hay mucha humedad." No ho veuen igual, en canvi, els que van sobre dues rodes. "Hoy viniendo en moto aquí a la playa se notaba bastanate frío, sí, porque como vas más rápido sientes más el viento y hay aire frío, se nota mucho." "M'agrada que faci calor però tampoc tanta, ara ja s'està bé. Ni molta calor, ni molt fred." Al carrer, aquest matí s'ha pogut veure algun paraigua a la mà i roba menys estival. Això sí, on s'ha notat, i de valent, el canvi de temps ha estat a la piscina municipal de Can Dragó. "Avui, entre el mal temps i que suposo que també que s'ha fet de dia i ja plovia, hi ha molt poca gent." Aquest matí els socorristes han tingut poca feina per controlar l'espai. En un dia qualsevol, el recinte sol acollir uns 2.000 banyistes. Avui, tot just hi han arribat a la trentena.

Barcelona s’ha despertat amb el cel tapat i en alguns punts de la ciutat, fins i tot, hi han caigut algunes gotes molt fines durant el matí. Això ha fet que llocs que acostumen a estar plens a l’estiu, avui presentessin una imatge ben diferent. A les piscines esportives de Can Dragó, on alguns diumenges d’estiu es poden arribar a trobar fins a 2.000 persones a l’interior del recinte, aquest matí, tot just n’hi havia una trentena.

Dos o tres graus menys respecte d’ahir

El mercuri dels termòmetres ha baixat considerablement respecte a ahir. A l’Eixample, per exemple, avui la temperatura mínima ha estat de 19,9 graus, mentre que dissabte va ser de 23,2. D’aquesta manera, en menys de 24 hores el mercuri dels termòmetres ha caigut uns tres graus. Ha passat el mateix a altres punts de la ciutat. A Gràcia, la mínima va ser ahir de 22,5 i avui s’ha situat en els 20,2 graus.