"Amo el catalano..." Amb aquestes frases en italià, anglès i francès de persones com el lingüista Màrius Serra o la productora de cinema Isona Passola, la Plataforma per la Llengua vol difondre un missatge: "Emporta't el català de vacances". La idea és utilitzar la llengua als països on anem de vacances i donar a conèixer el català arreu del món, a través dels turistes que visiten Barcelona. Una idea per l'estiu que forma part de la campanya 'Estimo el Catala'. ISABEL ROMANO, Plataforma per la Llengua "L'objectiu de la campanya és incrementar la quantitat de socis que té l'entitat perquè, atesa la situació econòmica, ens les hem d'empescar i pensar coses noves." A més, per a aquest agost la plataforma ha preparat un detall especial: els nous socis reben la samarreta amb la icona del punt volat, el punt del mig de la ela geminada, i també s'emporten una bossa amb el lema "Estimo el català". ISABEL ROMANO, Plataforma per la Llengua "Una altra novetat que podem trobar en el web i en aquesta campanya és la possiblitat de fer donatius a través d'un sms. Es fa una aportació d'1'45€. No és gran cosa pel que fa a l'aportació però a nosaltres, a força d'obtenir moltes aportacions d'aquestes ens ajuda a anar tirant endavant tots els nostres projectes." L'ONG compta actualment amb 5.400 socis, i des de l'inici de l'any n'ha sumat 1.300 més. La fita és ser autosuficients i arribar a 10.000 membres a finals del 2014.

La campanya de Plataforma per la Llengua “Estima el Català” s’ha reformulat durant l’estiu, i per eixamplar les fronteres de la llengua, l’ONG ha llançat “I love Catalan”, una iniciativa per informar els turistes que visiten Catalunya durant l’estiu sobre la situació del català. Per això, voluntaris de l’organtizació s’han desplaçat a indrets turístics per repartir el tríptic ‘Benvinguts a Catalunya’, que dóna algunes pinzellades sobre la identitat lingüística i cultural catalana. Els estrangers poden intentar dir les seves primeres paraules en català amb el  vocabulari breu que també ofereix el fulletó.

L’altra vessant de la campanya vol difondre el missatge “Emporta’t el català de vacances” als catalanoparlants. L’objectiu és que durant l’estiu, continuïn parlant la llengua i la donin a conèixer al destí estival.

La Plataforma per la Llengua ha difós un vídeo a través de les xarxes socials en què Màrius Serra, Isona Passola i Èric Bertran declaren obertament el seu amor pel català.