L’Eix Clot ha promogut per primer any la celebració d’un Vermut Solidari al Barri del Clot – Camp de l’Arpa, per la recaptació d’aliments per al Banc dels Aliments. Amb el nom “Ho donem tot contra la fam d’aquí” es pretén recollir bàsicament oli, llet i conserves, que és el que més necessita el Banc.

De manera pionera, l’Eix Clot ha organitzat el primer Vermut solidari amb el nom “Ho donem tot contra la fam d’aquí”, amb la compra de tiquets que s’intercanvien per plats, vins i vermuts a càrrec de les botigues i els restaurants de l’Eix Clot. Cada tiquet val 1,50 euros i la totalitat del que es recapti es donarà a la Fundació del Banc dels Aliments, a través del Grup de Protecció de Sant Pere Claver, Càritas Sant Josep de Calassanç, l’Associació Ayuda Social Maná i Càritas Sant Ignasi de Loyola. En concret, s’hi pot comprar oli, llet i conserves que és el que ara mateix necessita el Banc.

L’acció solidària s’ha celebrat a la a la plaça d’Oca, cruïlla del carrer de València amb el carrer de Rogent, on també s’ha pogut gaudir de les actuacions del pallasso Pep Callau, dels Castellers de Barcelona i del taller de ceràmica Asimètric que han animat la iniciativa solidària.