tall Meridiana 8-M

La vaga feminista del 8-M amb motiu del Dia Internacional de les Dones ha començat aquest dimecres al matí amb manifestacions en diversos punts d’accés a la ciutat. A l’avinguda Diagonal la protesta ha provocat una cua de més de sis quilòmetres a la B-23 i hi ha hagut moments de molta tensió, amb una conductora que ha acabat arrossegant dues manifestants. El tall ha finalitzat poc després de les 9.30 h.

També hi ha hagut un tall a l’entrada a Barcelona per l’avinguda Meridiana, a l’altura de la Trinitat Nova, que ha provocat retencions de set quilòmetres a la C-58 i de cinc quilòmetres a la C-33.

Cues, també, a la C-32

Les mobilitzacions també han provocat cues de tres quilòmetres a la C-32 entre Cornellà de Llobregat i l’enllaç amb la ronda de Dalt. A banda, s’ha tallat durant una estona la sortida 11 per enllaçar amb la Diagonal.

Ninots penjats del pont de Sarajevo pel 8-M

En el cas de la Meridiana, alguns manifestants han fet una crida a les xarxes a començar la jornada de vaga feminista: “Unim-nos contra el patriarcat i el capital”. A banda, també han penjat diversos ninots del pont de Sarajevo per visibilitzar la jornada de “lluita feminista”.

Manifestació pel 8-M sota el lema “El món s’atura”

Pel que fa a la mobilització de l’avinguda Diagonal, la protesta ha tallat els dos sentits de la marxa al Parc de Cervantes, i ha estat encapçalada per una pancarta en què diuen que “el món s’atura” pel 8-M.