mossos objectes robats

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones per vendre objectes robats a través d’una aplicació mòbil de compra i venda de segona mà. Els objectes es venien en un magatzem de la Zona Franca de Barcelona.

En l’operació policial s’ha escorcollat un magatzem i un domicili particular de la Zona Franca. En total, s’hi han trobat 10 telèfons mòbils, sis tauletes, dos ordinadors, 12 rellotges de luxe, cinc bosses de mà d’alta gamma, roba de diversos tipus, joies, 600 euros en metàl·lic i 800 càmeres de videovigilància amb les seves centraletes, comandaments a distància i transformadors.

Prop de 40 mòbils a la venda amb un sol usuari a l’aplicació

Durant la investigació dels sospitosos es va observar que el seu usuari de l’aplicació de compra i venda havia venut fins a 37 telèfons mòbils. A més a més, tenia 40 productes a la venda, els quals molt per sota del preu de mercat.

Aquesta investigació va començar a mitjans de febrer d’aquest any arran d’uns robatoris amb força a tres empreses ubicades al polígon industrial del Besòs. Els autors dels fets es van endur uns equips informàtics que posteriorment van posar a la venda per internet.

A mitjans de maig, agents de la Unitat d’Investigació de Sant Andreu van observar una furgoneta amb les portes obertes, estacionada a la via pública, plena de caixes amuntegades al seu interior. La furgoneta estava a nom d’una persona, que ja havia estat detinguda anteriorment per vendre telèfons mòbils robats. Aquesta furgoneta era la que posteriorment portava els objectes fins al magatzem de la Zona Franca, on també vivia un dels detinguts.