El vehicle que ha atropellat les dues dones també ha arrencat un semàfor del carrer d’Aragó, que ha sortit disparat amb tanta força que algunes parts han anat a impactar a la benzinera que hi ha l’altra banda de la cruïlla.

Atropellament mortal al carrer Aragó

Investigació oberta

La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. Aquest dissabte al matí diversos agents han tornat al lloc dels fets per fer una segona inspecció ocular. A més, també ja s’han sol·licitat les gravacions de les càmeres de seguretat d’una benzinera i d’una entitat bancària propera que permetin veure el moment de l’accident.

Des de Cabify, lamenten l’accident i asseguren que s’han posat a disposició dels afectats i totes les autoritats per aclarir els fets. L’empresa afirma que desconeixen el motiu de l’accident i l’aparent pèrdua de control del conductor, però assegura que el cotxe complia amb tots els requisits tècnics.

El consistori ha lamentat la mort de la dona, i ha traslladat el seu condol a la família i amics. A més, es referma en el seu compromís a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat. L’Ajuntament recorda que els vianants són un dels col·lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària, per aquest motiu demana als conductors màxima precaució en la conducció.

Aquest 2018 a Barcelona ja han mort tres persones atropellades. L’any passat cinc vianants van morir per accidents de trànsit a la ciutat.