mossos d'esquadra segona nit aldarulls barcelona pablo hasel

Vuit persones han estat detingudes durant els aldarulls viscuts al centre de Barcelona en aquesta tercera jornada de protestes per l’empresonament de Pablo Hasél. Segons informa el cos de Mossos d’Esquadra, tots han estat arrestats per desordres públics, actes vandàlics i participació en llançaments d’objectes contundents contra els agents. La policia ha informat que, mentre traslladaven un dels detinguts, un “grup de violents” han llançat objectes i han ferit un agent al cap. Ara per ara, es desconeix quin és l’estat de salut del policia.

L’incident s’ha produït, segons el cos policial, a la cruïlla del carrer de Mallorca amb el passeig de Sant Joan.

A més, una persona ha estat immobilitzada per la policia al carrer de Roger de Llúria amb València.

Els Mossos alerten a través de les xarxes socials dels punts on grups de manifestants fan barricades, cremen elements i llancen objectes contra la línia policial. Per exemple, als carrers de València i Mallorca amb Bailèn, al carrer de Girona i al passeig de Sant Joan amb al carrer de la Diputació, just on es troba l’edifici del Departament d’Interior. La policia demana no acostar-se a la zona del centre.

Un altre agent ferit dins del vehicle policial

Els Mossos d’Esquadra han informat d’un agent ferit al cap mentre es trobava dins del vehicle policial. Segons la policia, una persona ha llançat una pedra que ha acabat colpejant el policia. Tot plegat ha succeït a la cruïlla del carrer de Mallorca amb Roger de Llúria, on, segons els Mossos, els veïns alerten que algunes persones estan fent malbé vehicles que hi ha estacionats.