Els responsables de les obres que estan en marxa al carrer dels Tallers, a l’altura de la plaça de Castella, han decidit retirar tot el material susceptible de ser llançat o de formar part d’una barricada. Ho fan aquests dies en previsió que els aldarulls arran de les manifestacions en suport de Pablo Hasél es repeteixin les pròximes nits.

El capatàs de les obres ha explicat a betevé que dijous al matí han hagut d’invertir més de dues hores a retirar tots els objectes, com tanques, canonades o llambordes, de la via pública per tal de poder començar a treballar: “El carrer estava ple de barricades. Semblava que hi havia hagut una batalla campal”, ha explicat. Els objectes els impedien poder avançar amb la feina i, segons asseguren, també tallaven el pas dels veïns, que havien d’accedir als pàrquings per damunt de les voreres.

Diuen que els aldarulls dels últims dies els estan repercutint econòmicament, no només pel material que han perdut, sinó per les hores que han d’invertir, tant per retirar les barricades del carrer, com per desplaçar el material des de l’obra de la plaça de Castella fins al magatzem: “Hem fet quatre viatges amb el camió per tal de desplaçar el material d’un lloc a un altre. I demà repetirem l’acció però a la inversa”.

De fet, asseguren que fins i tot han trobat forçat el pany d’un contenidor on guarden algunes eines i materials: “També ens han trencat una de les màquines”, asseguren. L’objectiu principal però és evitar els actes incívics, almenys, amb el material provinent de la seva obra.