Un camió de BCNeta de recollida de paper i cartró ha tingut un incendi dins del vehicle aquest dimarts al matí al barri de Sant Antoni, entre el carrer de Sepúlveda i el de Viladomat. Segons han confirmat fonts municipals, s’estava buidant un contenidor amb paper i cartró cremant i això ha obligat els operaris a llençar la càrrega al carrer per apagar el foc. L’avís s’ha produït a les 8.28 h i que no consta cap ferit. El camió tampoc no ha quedat danyat i ha pogut continuar la ruta amb normalitat.

Testimonis han explicat a betevé que els Bombers han pogut apagar ràpidament les flames. Ara bé, la calçada ha quedat plena de deixalles.

Aquest és el tercer incident en pocs mesos a la ciutat en què un camió de la neteja es veu involucrat en un foc. El mes de juliol, un camió d’escombraries es va incendiar a Pedralbes. En aquell cas, però, hi va haver una gran explosió. Només una setmana abans, un altre camió s’havia incendiat al carrer del Maduixer, al barri de Vallcarca i els Penitents, a tocar de Collserola. 

Incendi en un camió a la ronda

No és l’únic ensurt per un incendi que hi ha hagut aquest dimarts al matí a la ciutat. Un camió s’ha incendiat a primera hora a la ronda de Dalt i ha generat una gran fumarada i cues quilomètriques.