Apunyalament Port Olímpic

El còmplice de l’apunyalament mortal a una noia al Port Olímpic s’ha entregat al jutge, tal com ha pogut confirmar betevé. Segons fonts del TSJC, el jove, que estava fugat des de la nit del crim, s’ha lliurat aquest dijous als jutjats i més tard ha declarat davant el jutjat d’instrucció número 14 de Barcelona, que ja n’ha ordenat el seu ingrés a presó. Es tracta del còmplice i, per tant, els Mossos d’Esquadra continuen buscant l’autor material del crim. La causa judicial està secreta.

Els fets van passar la matinada del 4 de setembre dins d’una cocteleria del Moll de Mestral. Dos joves van intentar robar el mòbil a una noia de 26 anys, que va resultar ferida de gravetat per arma blanca i que va morir a l’hospital hores més tard. En l’incident, un vigilant de seguretat del local també va ser agredit. Dos dies després de l’incident, la policia catalana va identificar els dos autors de l’apunyalament.

Investigació policial molt efectiva

El director general dels Mossos d’Esquadra, Andreu Joan Martínez, ha destacat en una entrevista al programa ‘bàsics’ de betevé que la investigació policial ha estat molt efectiva, i que s’està efectuant una feina important amb les gravacions de les càmeres de seguretat, amb els testimonis i amb la resta d’elements de seguretat passiva de la discoteca.