Agents dels Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest dimecres un punt de venda de drogues ubicat en un domicili del carrer d’Aribau al districte de l’Eixample. També han detingut un home i una dona que presumptament es dedicaven al tràfic de drogues. Un dels narcotraficants, un home de 26 anys, utilitzava un patinet per moure’s per la ciutat i adquirir la droga, que després distribuïa dins del pis desmantellat.

La parella detinguda vivia amb els seus fills menors d’edat i en el moment de l’operació policial es trobaven dins del pis, finalment una amiga de la família se n’ha pogut fer càrrec. 

Els agents van iniciar l’operatiu de vigilància fa uns mesos, quan van constatar que des del domicili investigat s’estaven distribuint drogues a petita escala. Després de practicar diferents seguiments, els agents van aconseguir diversos comisos de cocaïna i pastilles d’èxtasis a persones que sortien del domicili.

Els Mossos també van observar com el principal investigat realitzava nombrosos desplaçaments en patinet elèctric per transportar la droga, l’home evitava portar grans quantitats a sobre per no acabar detingut per un delicte contra la salut pública.

En el marc de l’operatiu policial es van intervenir diverses dosis de cocaïna, amfetamina, gairebé 400 pastilles d’èxtasi i un centenar de pastilles d’estimulació sexual. Tota la droga intervinguda té un valor al mercat il·lícit de més de 55.000 euros. A banda de la droga intervinguda, els agents han localitzat tres patinets i més de 10.000 euros.

El detinguts han passat aquest divendres a disposició judicial.