Segons diversos mitjans, l’acusat demanava fotos íntimes a les alumnes amb les quals contactava a través d’un perfil fals que s’havia creat a Facebook. Els Mossos l’han detingut arran de la denúncia d’una família, que va descobrir el seu fill visualitzant pornografia. Aquest dijous passarà a disposició judicial.

Totes les víctimes són menors d’edat i estudiants del centre escolar (on estudien joves d’entre 12 i 16 anys). Segons els mateixos mitjans, diverses famílies ja han denunciat els fets als Mossos.

El Consorci activa el protocol per a casos de maltractament

Per tot plegat, el Consorci d’Educació ha activat el protocol per a casos de maltractament infantil i adolescent en el context educatiu. Ja s’ha informat les famílies i el centre educatiu dels fets i s’ha posat a disposició de l’institut un servei d’assessorament psicològic. 

El detingut, segons el Consorci d’Educació, mantenia vinculació amb l’Institut les Corts des de feia molt temps i ara estava treballant per a una empresa externa subcontractada pel centre educatiu per dur a terme tasques com a monitor de reforç escolar i de suport a l’aula.