foto arxiu carrer font fargues

Els Mossos d’Esquadra van arrestar el 26 d’abril passat un jove de 21 anys acusat per presumptes abusos sexuals amb tocaments a nenes d’entre 12 i 14 anys. Segons ha avançat el ‘Tot Barcelona’ i ha pogut confirmar betevé, els fets es van produir al barri de la Font d’en Fargues, al districte d’Horta-Guinardó.

Llibertat amb mesures cautelars

La investigació va començar arran d’una denuncia que va rebre la policia catalana d’una menor que havia patit tocaments. El 26 d’abril els agents van identificar i arrestar el presumpte autor dels fets. Tot i que inicialment es tractava d’un cas, després s’han conegut quatre més i ja hi ha cinc denúncies de presumptes abusos sexuals que hauria comès la mateixa persona i al mateix barri.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge va decretar llibertat amb mesures cautelars, amb la prohibició d’acostar-se a les víctimes o al seu domicili. La investigació continua oberta.

Crida a denunciar altres casos: “No ha estat un cas aïllat”

Segons explica EuropaPress, els pares d’una de les víctimes han difós a WhatsApp un missatge en què expliquen que “un home jove la va seguir (la nena), la va acorralar i la va grapejar”, i que havia fet el mateix a tres nenes més a la rambla del Carmel.  

“Creiem que el mateix home ha abusat d’altres nenes al barri, però potser també en altres cercles. Les aborda amb més o menys violència i els toca els pits amb força. L’ensurt i la indefensió són majúsculs. Us escrivim perquè si coneixeu algú a qui li hagi passat res semblant és crucial que ho denunciï. Creiem que això no ha estat un cas aïllat“, han manifestat.