detingut festes sants

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home aquest divendres a la nit per un delicte de desordre públic. Ha estat durant el desallotjament al parc de l’Espanya Industrial, un dels punts calents de la nit, on s’han concentrat milers de persones per beure i fer festa. La detenció s’ha produït en el marc d’una nova nit d’aglomeracions i botellades, un cop acabats els actes de les festes.

botellot al parc Espanya Industrial a Sants
La detenció s’ha fet al parc de l’Espanya Industrial aquest divendres a la nit, on de nou, centenars de joves s’han trobat per beure i fer festa.

Llançament d’objectes contra els agents

Tot i que no hi ha hagut incidents importants, sí que alguns grups de joves han intentat fer alguna barricada amb contenidors al carrer de Sants. També hi ha hagut llançament d’objectes contra els agents policials, a diversos punts del barri. De fet, diversos sindicats policials han demanat reforços per l’augment d’agressions durant aquests desallotjaments.

Des de l’Ajuntament de Barcelona, aquest dissabte han fet una crida a evitar les aglomeracions i marxar a casa passada la mitjanit, quan s’acaben els actes oficials de les festes de Sants.