Mossos d'Esquadra

(ACN) Els Mossos han detingut aquesta matinada un home de 35 anys com a presumpte autor d’una agressió violenta contra un sensesostre que dormia al carrer. Segons ha indicat la policia, la víctima va denunciar que un desconegut l’havia colpejat amb cops de puny a la cara i amb un pal a les cames. La policia va rebre l’avís d’un atac a les 0.30 h al carrer d’Andrade del districte de Sant Martí gràcies a la trucada d’un testimoni a emergències.

Un amic de la víctima va aturar-lo mentre fugia

La víctima també va narrar a la policia que l’agressor havia fugit poc abans que arribessin els Mossos i que, un amic seu, que també dorm al carrer, el va seguir corrent. Una altra patrulla va rebre llavors l’avís d’una discussió entre dos homes no gaire lluny del lloc dels fets. Quan els agents hi van arribar, van trobar l’amic de la víctima, que havia pogut aturar l’agressor.

La patrulla va identificar el presumpte agressor i, gràcies al testimoni de diverses persones que havien vist l’atac, va detenir-lo per un delicte de lesions. La víctima va ser traslladada pels serveis d’emergències mèdiques a l’Hospital del Mar per curar-se de les lesions patides.