Els usuaris de l’àrea d’esbarjo per a gossos del Parc de Sant Martí denuncien el retard de les obres de construcció de l’espai. També es queixen dels efectes negatius que ha tingut aquest endarreriment. El projecte es va aturar fa un any, quan es van detectar contaminants al terra de la zona.

Les obres de l’àrea de gossos havien de finalitzar la primavera de l’any passat, però tot just comencen. L’Ajuntament explica que el retard es deu als elements contaminants que s’hi van detectar al subsol i que van obligar a aturar els treballs. Ara, un cop retirada la sorra contaminada i sanejat el recinte, els treballs s’han reprès. Està previst que s’acabin a l’agost, tot i que els usuaris desconfien que arribin a temps.

Retard amb conseqüències

Els veïns es queixen també que el retard ha tingut conseqüències negatives en l’entorn. Denuncien la deixadesa i la manca de manteniment que, asseguren, hi ha hagut mentre les obres han estat aturades. “S’està convertint en un lloc superbrut que es presta que s’embruti més. Fan ‘botellón’, i tot això està fatal, ple de mosquits i pudor”, denuncia una usuària.

Les obres al Parc de Sant Martí tenen un pressupost de més de 800.000 euros. Un cop s’acabin els treballs, l’àrea de gossos serà una de les més grans de Barcelona, amb una superfície de 2.500 metres quadrats.