Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana ha desmantellat aquest dimarts un narcopís al barri del Raval, al número 2 del carrer de la Lleialtat. Durant la intervenció s’ha detingut una persona i s’han identificat 15 consumidors. També s’han intervingut “diverses dosis de substàncies estupefaents, principalment cocaïna, diners i estris per a la manipulació de drogues”, segons han informat els agents. Un veí ha explicat a betevé que el narcopís feia més de dos mesos que funcionava. De fet, diverses entitats han denunciat aquesta mateixa setmana que el problema dels narcopisos al Raval persisteix.

Els Mossos d’Esquadra han explicat que el narcopís estava operatiu des de feia unes setmanes i “atreia una gran quantitat de toxicòmans”. També han assegurat que “la col·laboració ciutadana ha estat cabdal” per dur a terme la investigació. A partir d’aquestes informacions els agents van organitzar “un dispositiu discret de vigilàncies” per “certificar les informacions rebudes i constatar l’activitat delictiva”. Un cop van tenir aquestes confirmacions van posar els fets en coneixement de l’autoritat judicial per aconseguir l’ordre d’entrada i escorcoll del pis.

El detingut és “un home de 27 anys, de nacionalitat dominicana i amb domicili a Barcelona“. El narcopís ha quedat “precintat policialment i s’estan fent gestions per localitzar-ne els propietaris”, segons ha explicat la policia.