Els CDR han fet la matinada d’aquest dilluns una protesta a la Ciutat de la Justícia. Ho han anunciat a través d’una piulada al seu compte de Twitter en què afirmen que han volgut mostrar el seu rebuig contra “la injustícia espanyola” empastifant amb excrements la Ciutat de la Justícia. Els membres dels CDR han llençat bosses i ampolles d’escombraries plenes d’excrements contra la façana i les portes d’un dels edificis de la Ciutat de la Justícia.

Els CDR llencen excrements contra les portes de la Ciutat de la Justícia
Foto: @CDR_LaMarina

 

Al matí, personal de neteja ha seguit netejant l’exterior de l’edifici judicial, que s’ha envoltat de tanques.

 

Netejant els excrements a la Ciutat de la Justícia

En un comunicat, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) condemna “de manera rotunda i enèrgica la cadena de sabotatges a les seus judicials”. Explica que aquest dilluns hi ha hagut incidències importants en l’obertura d’altres edificis judicials com ara a Cervera, Figueres o Gavà, entre d’altres. En el text, remarquen que no han alterat la normalitat, però “són inacceptables en un Estat de Dret”. Per això, demanen que es depurin totes les responsabilitats.

La Fiscalia General de l’Estat també condemna aquests “atacs”. Assegura que suposen “un atemptat contra l’Estat de Dret, entorpint el normal funcionament d’un servei públic”.