Una alarma que no s’atura mai està fent anar de corcoll una cinquantena de veïns del número 8 del carrer de Garcilaso, al barri de la Sagrera. Segons han explicat a un equip de betevé, ja fa dues setmanes que senten el so d’una sirena provinent de les obres de la futura estació de la Sagrera, que estan en ple rendiment. De fet, ja han alertat en diverses ocasions d’aquest soroll tant els Mossos d’Esquadra com la Guàrdia Urabana.

Segons un veí, aquest dissabte al matí la policia de Barcelona s’ha apropat fins a la zona per tal d’esbrinar d’on ve el soroll, fins ara, però, sense èxit. Segons ha relatat aquest mateix testimoni, no és feina fàcil per als agents de la Guàrdia Urbana, ja que hi ha moltes empreses que treballen en les obres. De fet, l’alarma encara sona i tot fa pensar que està situada en una nau propera al bloc de pisos afectat.

Això és un drama, aquí no hi ha qui descansi, se sent un munt per la nit. Diuen que estan buscant la font del problema, però aquí ningú no mou un dit”
Xavier Xiqués, veí de la Sagrera

No és l’única queixa que tenen els veïns

El so d’aquesta sirena no és l’únic maldecap per a aquests veïns. Segons relaten, la pols de les obres de la futura estació de la Sagrera també els desespera per les molèsties que els genera. Diuen que el mobiliari que tenen al balcó s’embruta molt i que fins i tot a vegades han de posar la rentadora per segona vegada després que la roba estesa fora els hagi quedat plena de pols.