Efectius de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana han desarticulat una organització criminal dedicada a la distribució de droga al districte de Nou Barris. La base operativa del grup estava situada en un edifici d’habitatges del barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, des d’on s’havia establert un “mercat” de tractament i distribució de substàncies estupefaents.

bàscula pesant droga

Durant l’operació, que es va dur a terme aquest dilluns, es van detenir cinc persones acusades de pertinença a organització criminal i tràfic de drogues. També es van intervenir cinc quilos de cocaïna de gran puresa, 100 pastilles d’èxtasi, 400 grams de marihuana processada i 100 dosis de cristall manufacturades per a la seva venda immediata.

Fa només uns dies, els Mossos van detenir vuit persones a la Guineueta, a Nou Barris, en una operació policial per desarticular una organització especialitzada en el tràfic de cocaïna i de drogues de disseny a domicili.

gos policia buscant droga

En una primera fase de l’operació, durant la tarda de dilluns, es van detenir dos individus que sortien de l’edifici investigat i que pujaven a un cotxe. Se’ls va trobar 23 grams de cocaïna en dosis individuals a punt per a la venda i 43.000 euros ocults en un doble fons dels seients del darrere del vehicle. Hores després, en una segona fase, es va registrar un altre domicili on se sospitava que operava l’organització criminal i on es van intervenir diverses quantitats de droga i estris per al seu tractament.