Ensurt a l’avinguda Diagonal, en unes oficines situades als baixos del Centre Comercial Glòries. Una barreja de productes de neteja ha provocat una deflagració que ha esmicolat uns vidres de grans dimensions de la façana del número 198-188 d’aquesta via, al costat d’un restaurant. Els fets han passat quan un treballador de la neteja ha fet aquesta combinació, que ha provocat una mala combustió. L’home ha estat traslladat en estat greu a l’Hospital d’Hebron, segons ha pogut saber betevé.

L’incident s’ha produït a l’ascensor

Segons testimonis, tot ha començat quan un home estava netejant l’ascensor. Expliquen que la barreja de productes químics que ha fet servir, en el moment que ha obert la porta i ha entrat l’oxigen, ha provocat la deflagració. La tremolor s’ha sentit a tot l’edifici, fins i tot l’han notada els empleats que es trobaven a la quarta planta. El treballador que ha fet la barreja ha patit cremades de diversa consideració, motiu pel qual ha estat traslladat a un centre sanitari. Tot plegat ha passat cap a les 14 h i l’immoble ha estat desallotjat.

Accident ascensor Diagonal

Els vidres han arribat fins a la calçada i s’ha tallat el trànsit de vehicles en direcció al centre de la ciutat. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de Barcelona i també agents de la Guàrdia Urbana i tres dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Trànsit restablert i treballadors a la feina al cap de 40 minuts

Malgrat l’espectacularitat del succés, les afectacions han quedat resoltes al cap d’uns tres quarts d’hora. Minuts abans de les 15 h s’ha reobert el trànsit i els treballadors han pogut tornar a entrar a les oficines per una porta lateral. La principal ha quedat precintada pel trencadís de vidres. També cap a aquesta hora, els efectius dels Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana han abandonat el lloc dels fets.