Horari cementiris de Barcelona Tots Sants 2023

Els cementiris de Barcelona registren, aquests dies, un augment de visitants amb motiu de la festivitat de Tots Sants 2023. Per això, com ja és habitual, l’atenció ciutadana als cementiris de la ciutat amplia l’horari i TMB reforça algunes línies de bus per arribar tant al cementiri de Montjuïc com al de Collserola. A continuació et detallem totes les novetats dels cementiris de Barcelona amb motiu de Tots Sants 2023.

Horari dels Cementiris de Barcelona

Cementiris de Barcelona amplia l’atenció personal amb motiu de Tots Sants. Els dies 29 i 30 d’octubre i 4 i 5 de novembre, les oficines obriran des de les vuit del matí fins a dos quarts de tres de la tarda. L’1 de novembre (Tots Sants 2023) estaran obertes de vuit del matí a sis de la tarda.

En canvi, l’horari d’obertura dels cementiris de Barcelona serà l’habitual, és a dir, de 8 a 18 hores. Per evitar aglomeracions, es recomana planificar la visita amb antelació, assistir de manera esglaonada i evitar grups grans de persones.

Reforç del servei d’autobusos fins al cementiri de Montjuïc i Collserola

TMB reforça aquests dies el servei d’autobusos per arribar als cementiris de la ciutat. S’habilitaran més busos i es posarà en marxa una llançadora especial per connectar la plaça d’Espanya amb el cementiri de Montjuïc.

Venda de flors als cementiris per Tots Sants

Els cementiris del Poblenou, Sant Andreu i les Corts ofereixen punts de venda de flor natural, flor seca i altres ornaments des del 28 d’octubre fins al 5 de novembre. L’horari d’obertura serà de 8 a 18 h.

Missa de difunts i altres activitats als cementiris

L’1 de novembre, coincidint amb Tots Sants, el cementiri del Poblenou farà una missa de difunts a partir de les 11 h, en commemoració de les persones que moren en soledat. El cementiri de Sarrià també acollirà una missa en homenatge als difunts. Finalment, a partir del 27 d’octubre es faran una rutes antropològiques al cementiri de Montjuïc.