cementiri tots sants 2021

Els cementiris de Barcelona registren, aquests dies, un augment de visitants amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Per això, com ja és habitual, l’atenció ciutadana als cementiris de Barcelona amplia l’horari i TMB reforça algunes línies de bus per arribar tant al cementiri de Montjuïc com al de Collserola. A continuació et detallem totes les novetats dels cementiris de Barcelona amb motius de Tots Sants 2022.

Horari dels Cementiris de Barcelona

Cementiris de Barcelona amplia l’atenció personal amb motiu de Tots Sants. Els dies 29 i 30 d’octubre i 5 i 6 de novembre, les oficines obriran de dos quarts de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda. L’1 de novembre (Tots Sants 2022) estaran obertes de vuit del matí a dos quarts de sis de la tarda.

En canvi, l’horari d’obertura dels cementiris de Barcelona serà l’habitual, és a dir, de 8.00 a 18.00 hores. Per evitar aglomeracions, es recomana planificar la visita amb antelació, assistir de manera esglaonada i evitar grups grans de persones.

Reforç del servei d’autobusos fins al cementiri de Montjuïc i Collserola

TMB reforça aquests dies el servei d’autobusos per arribar als cementiris de la ciutat. S’habilitaran més busos i es posarà en marxa una llançadora especial per connectar la plaça d’Espanya amb el cementiri de Montjuïc.

Venda de flors als cementiris per Tots Sants

Els cementiris del Poblenou, Sant Andreu, Les Corts i Montjuïc ofereixen punts de venda de flor natural, flor seca i altres ornaments des del 22 d’octubre fins al 5 de novembre. L’horari d’obertura serà de 8 a 18 h.