cementiri tots sants 2021

Els cementiris de Barcelona registren, aquests dies, un augment de visitants amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Per això, com ja és habitual, els horaris per visitar els cementiris de Barcelona s’amplien i TMB reforça algunes línies de bus per arribar tant al cementiri de Montjuïc com al de Collserola.

Cementiris de Barcelona també amplia l’atenció personal, els dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre, 6 i 7 de novembre als cementiris de Montjuïc, Collserola, Sant Andreu, Poblenou i les Corts, per realitzar-hi qualsevol tipus de consulta o tràmit. A més, l’horari dels cementiris per Tots Sants 2021 (1 de novembre) serà des de les 8 fins a les 17.30 h.

Reforç del servei d’autobusos fins al cementiri de Montjuïc i Collserola

TMB reforça aquests dies el servei d’autobusos per arribar als cementiris de Montjuïc i Collserola. Per arribar al cementiri de Montjuïc en transport públic es reforça la Línia 21 (Paral·lel–Prat) els dies 24 i 31 d’octubre i l’1 de novembre. I també la Línia 107, que fa el recorregut per l’interior del cementiri, des del 23 d’octubre fins al dia 1 de novembre. A banda, es posa en marxa una llançadora especial entre la plaça d’Espanya i la Porta de Sant Lluís l’1 de novembre.

Pel que fa al cementiri de Collserola, es reforça la Línia 102 (plaça d’Eivissa) des del dia 23 d’octubre fins al dia 1 de novembre i la Línia 104 (Fabra i Puig), els dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre.

Mesures sanitàries

En els accessos als cementiris se seguiran aplicant mesures de prevenció per evitar contagis de la covid recomanades per a les autoritats sanitàries i, en aquest sentit, es fa una crida a anticipar la visita als cementiris per evitar cues en els accessos i afavorir una visita més íntima.

Venda de flors als cementiris per Tots Sants

Els cementiris del Poblenou i Sant Andreu oferiran punts de venda de flor natural, flor seca i altres ornaments des del 23 d’octubre fins al 2 de novembre. Pel que fa al Cementiri de les Corts l’horari de venda serà el dia 28 d’octubre, de 8 a 15 h, i des del 29 d’octubre a l’1 de novembre, de 8 a 18 h. El cementiri de Sant Gervasi també disposarà d’un punt de venda el dia 1 de novembre, de 8 a 18 h.