Foto: Europa Press

El futbolista brasiler Dani Alves seguirà entre reixes almenys fins dilluns que ve. La defensa de l’ex jugador del FC Barcelona no ha dipositat el milió d’euros al jutjat per pagar la fiança abans de les tres del migdia d’aquest divendres i ja s’haurà d’esperar fins a la setmana vinent per poder ingressar els diners, en cas que els tingui.

Tot i que normalment el termini per fer els pagaments al compte de consignacions del jutjat és entre les 9 h i les 14 h, els advocats d’Alves han demanat al lletrat —la persona encarregada de donar el vistiplau al pagament de a fiança— que ampliessin aquest termini una hora més, petició que ha estat acceptada.

La família Neymar es nega a pagar la fiança d’Alves

La sortida d’Alves de la presó de Brians 2 s’endarrereix més del previst. El brasiler ha vist com en les últimes hores s’han esfumat algunes de les vies amb les que s’havia especulat que pagaria la fiança.

Dani Alves va rebre ahir un dur revés després que la familia Neymar anunciés que no pagaria la seva fiança. En un comunicat a les seves xarxes socials el pare de Neymar Jr., Neymar da Silva, va explicar que en aquesta ocasió no ajudarien l’exfutbolista del Barça perquè ja hi ha una sentència que el condemna. Encara queden, però, altres vies per on poden arribar els diners, com per exemple l’elevada suma que Alves ha de rebre després de guanyar un procediment a hisenda.