Riuades de gent durant gairebé tot el cap de setmana al passeig de Lluís Companys i al Parc de la Ciutadella en una fira que s’ha consolidat com una de les grans cites primaverals de la ciutat. Bona part dels visitants de la Fira per la Terra estan compromesos amb el medi ambient i bons exemples d’aprofitament són productes com guardioles fetes amb ampolles de plàstic o peces de roba artesanes realitzades amb llana sobrant de Mallorca. A la Fira per la Terra també hi han participat entitats ecologistes que promouen, per exemple, les energies renovables.

L’acte central s’ha fet diumenge al matí i ha estat una mostra de rebuig a les armes nuclears en el 70 aniversari de les bombes atòmiques d’Hiroshima i Nagasaki. L’atac dels Estats Units sobre aquestes dues poblacions japoneses va deixar un balanç de més de 200.000 persones mortes, centenars de milers de ferits i encara avui dia els efectes es noten sobre el terreny.

Segons alguns estudis, encara hi ha més de 16.000 caps nuclears al món més potents que els que es van fer servir al Japó. Els assistents han lluït màscares reclamant el desmantellament progressiu d’aquests caps nuclears. Aquest dilluns comença a Nova York la conferència mundial del Tractat de No Proliferació Nuclear.