Toca obrir portes un dia més després d'un dissabte de feina intensa que gairebé no ha deixat descansar els treballadors. JOAQUÍN GUATLA "Hemos acabado sobre las 5 y hemos vuelto a las 10." A mig matí els fogons en marxa per tenir-ho tot a punt abans de l'allau de gent. "Como buen pulpo a la gallega olla de cobre" Aquí és el plat més demanat, però tampoc no hi falten les tapes ni el rebujito de bon matí. DESI GÓMEZ "La comida esta mu buena el rebujito esta de muerte y la música... para qué decir nada." CRISTÓBAL MEJÍAS "De momento me he comido un poquito de churros con chocolate y me lo paso fenomenal." Tot hora és bona per marcar-se uns bons passos i el personal de neteja de la Feria tampoc no s'ho ha volgut perdre. "Hemos terminado la jornada de trabajo y ahora mira a bailar un poquito" ESPERANZA GONZÁLEZ "Vengo a la feria porque me encanta y te lo pasas divinamente." Fins i tot hi ha qui ha portat els vestis de collita pròpia. MICAELA MADRILEÑO "Comprarte un traje de flamenca es muy caro y la solución es ponerte a coser." SARA LÓPEZ / MANUEL REAL "Els qui vulguin conèixer gastronomia d'altres països, a partir de les dues del migdia poden acostar-se a aquesta nova zona de la Feria i tastar delícies colombianes i peruanes. Us ho ha explicat, des del Parc del Fòrum, Sara López."

Entre les 53 casetas de la Feria també hi ha lloc per als restaurants d’origen gallec, extremeny i d’altres zones de l’estat. Aquí, els visitants poden gaudir de les tradicionals tapes acompanyades de la beguda indispensable per a la cita: el rebujito.

De bon matí, la Feria ha tornat a obrir portes després de la jornada intensa d’ahir a la nit i, en poc temps, el Parc del Fòrum s’ha convertit, novament, en un bullidor de gent que anava i venia pels carrers de la Feria, molts d’ells vestits per a l’ocasió.

Al migdia també hi ha hagut actuacions musicals i de dansa per acompanyar els que aprofitaven per dinar allà. Com a novetat, la Feria de Abril inclou un espai amb caravanes on tothom pot acostar-se a tastar menjars d’altres països.