Sabates i complements són els articles més venuts a Barcelona. De mitjana, cada client es gasta entre 50 i 60 euros, una xifra no gaire gran si la comparem amb el que costen aquests vestits que poden arribar als 300 euros. NÚRIA FORCADA, clienta "Les faldilles ja valen 90, els mantons 50, és clar, al final no saps, ja anirem veient." Llogar un vestit durant tres dies pot ser la solució per no gastar-se tants diners en una trobada que es fa a l'abril, però que molts fa temps que la preparant. ISABEL CARBAJAL, encarregada de Menkes "Des de final de març ja va començar a venir la gent a interessar-se una mica pel que teníem i es va incrementar progressivament la venta." Les sevillanes són l'altre ingredient clau i, per això, les escoles de dansa organitzen classes exclusives per arribar amb tot après a la cita. SAMUEL QUILES, alumne "Fácil no és. També com t'ho vulguis prendre tu, la qüestió és divertir-te, passar-t'ho bé i practicar." MORA JUNCAL, alumna "La gente está con un clima muy de fiesta y no es que sólo bailes con tus amigos, no? Puedes pedirle a cualquiera que baile y si no lo sabes es como que te quedas un poco más a fuera, no?" LUCERO CÁRDENAS, professora de flamenc i sevillanes "Aprendemos el ritmo, los pasos básicos de las sevillanas y luego bailarlas en pareja, que es como normalmente se hace." Després de quatre mesos ha arribat el dia de mostrar l'esforç fet.

Durant les setmanes prèvies a la Feria de Abril, les botigues especialitzades de la ciutat han incrementat les vendes de vestits típics, cosa que no passava altres anys. A Menkes, situada a la Gran Via, entre els productes més venuts hi ha les sabates, les flors, les pintes, les arracades i tota mena de complements adients per a la Feria de Abril.

Segons l’encarregada de Menkes Barcelona, Isabel Carbajal, la gent que va a la Feria de Abril de Catalunya es gasta una mitjana de 50 o 60 euros, mentre que els que van a Andalusia fan compres més grans, incloent vestits que poden arribar a costar 300 euros. Una opció per als que no volen gastar-se molts diners és llogar el vestit durant tres dies. El cost d’aquest servei oscil·la entre 50 i 85 euros. En altres botigues de la ciutat, com Flor Albaicín, coincideixen a assenyalar que els encàrrecs per a la Feria de Abril van començar a arribar fa un mes, a finals de març. Aquí, sobretot, elaboren vestits per encàrrec.

Un altre dels indicadors que s’acosta la cita són el nombre d’alumnes creixent a les classes per aprendre sevillanes en poc temps. L’objectiu és arribar a la Feria tenint nocions suficients. L’Escola de Flamenc Lucero Cárdenas és un dels exemples: aquí, 12 alumnes estan assajant des del gener.