L’escrit de conclusions provisionals de la fiscalia demana 14 anys de presó per homicidi amb abús de superioritat, i una indemnització total de 135.000 euros per a la mare i el germà de la víctima; o, alternativament, una multa de 1.728 euros si es considera un delicte d’omissió del deure de socors, més una indemnització de 15.000 euros. El judici es farà amb tribunal popular a l’Audiència de Barcelona, però encara no hi ha data fixada.

La noia tenia 15 anys. Havia dit a la seva família que la nit del 27 al 28 d’abril anava a la Feria de Abril amb uns amics, a la zona del Fòrum, però en realitat va anar amb l’acusat a la platja de la Mar Bella. No va ser fins al 8 de maig que es va trobar el cos a l’aigua. L’acusat va dir que havia acompanyat la jove fins al metro, però els Mossos d’Esquadra van comprovar a través de les càmeres de seguretat que això era mentida i el noi va ser detingut a mitjan juny.

El 28 de juny es va fer una reconstrucció dels fets a la mateixa platja de la Mar Bella, amb la presència del jutge instructor, els investigadors, el sospitós i els advocats. El noi va ingressar a presó preventiva fins al novembre d’aquell any, quan el jutge el va deixar en llibertat provisional, però amb mesures cautelars per evitar-ne la fuga i la comunicació amb testimonis i l’entorn de la víctima.