Motos cremant a Gràcia

Foto: @Nataliags003 Twitter

La Guàrdia Urbana ha detingut de matinada quatre joves, dos nois i dues noies, com a presumptes autors de l’incendi d’una vintena de motocicletes estacionades a diferents carrers de la Vila de Gràcia. També han cremat dos vehicles, un tendal i un contenidor de la brossa i n’han resultat afectats dos edificis, al carrer de Mariana Pineda i la façana de l’església de la plaça de la Virreina. La Guàrdia Urbana ha obert diligències i els joves detinguts són a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de les Corts, en espera de passar a disposició judicial.

Motos calcinades a Gràcia

Al carrer de Mariana Pineda s’han cremat set motocicletes i un contenidor de la brossa i l’incendi ha acabat afectant la façana de l’edifici situat al número 5. Dos veïns han hagut de ser atesos per inhalació lleu de fum. L’immoble té danys a la façana, portes, balcons, cablejat exterior i a l’interior dels pisos baixos. En el moment de l’incendi els Bombers de Barcelona van haver d’esbotzar la porta dels habitatges i ara el cos policial en protegirà l’accés.

La resta de motocicletes i els dos vehicles afectats pel foc, un turisme i una furgoneta, estaven estacionats als carrers de Verdi, Or, Robí, Església, Astúries i Montseny. A part de les motocicletes i del contenidor, també s’ha cremat el tendal d’un local al carrer de Verdi.

Furgoneta calcinada Gràcia

La Guàrdia Urbana ha traslladat les motos calcinades al dipòsit municipal en espera que els propietaris en reclamin els danys.

Una altra crema de motos al novembre

La crema de motocicletes d’aquesta nit no és un fet aïllat. Segons l’Ajuntament, ja se’n va produir una altra, tot i que menys extensa. Va ser el 24 de novembre quan es van incendiar cinc motos i un contenidor al carrer del Torrent de l’Olla. En aquesta ocasió, però, no es va identificar ni detenir ningú.