vidres trencats Confeccions Ros

Els membres de la nissaga familiar que regenta Confeccions Ros, a la Creu Coberta, encara no es poden creure el que els ha passat. La botiga, com altres del carrer, va ser saquejada la nit de divendres coincidint amb la macrobotellada de l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Els enormes vidres de l’aparador d’aquest establiment, fundat l’any 1926, van quedar completament destrossats per un grup d’assaltants, que també es van endur roba de l’interior de la botiga.

“Si us plau, pareu”

Els propietaris saben amb detall tot el que va passar perquè viuen al costat de la botiga i el soroll de vidres trencats de matinada els va alertar. De fet, a la botiga hi va baixar tota la família, fins i tot l’àvia, de 79 anys, explica Vicenç Ros, net dels fundadors. Els van demanar “si us plau” que paressin però no els van fer cas. De fet, el Vicenç es mostra sorprès per la impunitat i l’agressivitat amb la que actuaven els assaltants. Tenir la comissaria a pocs metres de la botiga, a la plaça d’Espanya, no els va servir de res. Van trucar als Mossos a quarts de sis del matí, però els agents no van aparèixer fins a les vuit. Imaginen que deurien estar desbordats.

destrosses Confeccions Ros

15.000 euros en danys

Les destrosses a la botiga pugen a 15.000 euros. De fet, només els vidres de l’aparador estan valorats en 8.000 euros i la resta és el preu de les peces de roba robades. Les despeses les cobrirà l’assegurança de l’establiment. En paral·lel, però, els propietaris de la botiga han presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra.