guardia urbana nit

Un accident de cotxe a Barcelona va acabar amb el conductor detingut per anar begut i drogat i per trencar una ordre d’allunyament que tenia en vigor. Tal com ha informat la Guàrdia Urbana, l’home que havia patit el sinistre va donar positiu en alcohol i drogues i es trobava a menys de 300 metres del domicili d’una dona a la qual no podia acostar-se a menys d’un quilòmetre.

Els fets van succeir la matinada de diumenge al carrer de la Mare de Déu dels Àngels, al barri de la Teixonera (Horta-Guinardó). Aquí, la Guàrdia Urbana va intervenir en un sinistre amb un vehicle implicat. Segons la policia municipal, quan els agents hi van arribar el conductor es trobava en un estat “molt alterat”. En veure la situació, els policies van decidir fer-li els tests d’alcohol i drogues, i va donar positiu a les dues proves.

Aquesta, però, no era l’única infracció comesa pel detingut. Quan la policia el va identificar, també va comprovar que l’home tenia una ordre d’allunyament d’un quilòmetre del domicili d’una dona i que se l’havia saltat. Per tot plegat, va acabar arrestat.