Segons ha avançat eldiario.es, un jove de Barcelona ha estat condemnat a un any i nou mesos de presó per robar un entrepà. El jutge considera que el noi va perpetrar el robatori “amb la intenció d’enriquir-se”, no perquè tingués gana, i que va fer servir la tapa d’una llauna per intimidar la dependenta. Sempre segons eldiario.es, el jutge pensa que el jove va cometre un delicte de robatori amb intimidació i ús d’un instrument perillós en un establiment públic. La defensa ja ha recorregut contra la sentència davant de l’Audiència de Barcelona, tot i que la fiscalia demanava tres anys i mig de presó.

El noi ha estat condemnat tot i que la sentència reconeix que no va amenaçar la dependenta i que va llençar l’entrepà a terra de la fleca sense arribar a menjar-se’l. A més, la dependenta ha declarat que no va sentir por durant el robatori.

El jove no complirà la pena de presó perquè no té antecedents i el jutge li ha rebaixat la pena perquè ha considerat com a atenuant que estava sota els efectes de l’alcohol.