Els agents del Grup Regional de Motos que el 18 de novembre patrullaven per Sant Martí segurament no s’imaginaven el que s’acabarien trobant a l’interior d’una furgoneta que feia moviments estranys. En intentar acostar-s’hi i demanar al conductor que s’aturés, aquest va accelerar bruscament, es va dirigir cap a ells per atropellar-los i, després que els agents l’esquivessin, va marxar a gran velocitat. La patrulla va seguir el vehicle i quan el va aturar es van trobar que transportava 4.949 motxilles infantils per estrenar amb un valor de 5.526 euros.

El conductor de la furgoneta no va saber explicar als agents per què portava totes aquelles motxilles ni d’on procedien. Poc després, els Mossos van comprovar que havien estat robades d’una nau industrial a Sant Quirze del Vallès.

Detingut robatori motxilles escolars

L’home, de 32 anys i veí de Badalona, està acusat d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat i d’un altre de robatori amb força i està en llibertat amb càrrecs. Les prop de 5.000 motxilles escolars s’han retornat a l’empresa d’on van ser sostretes.

Motxilles robades