web casals colonies estiu 2024 barcelona

Aquest dimarts s’han obert les inscripcions per als casals i colònies d’estiu 2024 a Barcelona i durant més de quatre hores —des de les 9 h i fins passades les 13 h—el web per poder fer els tràmits ha deixat de funcionar. Segons han confirmat fonts municipals, el web s’ha vist afectat per una incidència general de l’operador de l’Ajuntament, Telefónica, que ja s’ha pogut solucionar. La incidència també ha afectat a altres institucions, com el Parlament de Catalunya.

El programa d’estiu municipal ofereix més d’un miler d’activitats educatives i del lleure per a infants i adolescents fins als 17 anys. Aquest estiu hi haurà més de 360.000 places per triar, en diferents entorns i amb beques per als infants vulnerables.

5,1 milions d’euros en beques

La data d’inici de les activitats generals serà el 22 de juny i s’allargarà fins al 6 de setembre, just per adaptar-se a l’inici del curs escolar.

L’oferta d’activitats inclou bressol d’estiu, campaments, colònies, estades culturals fora de Catalunya, rutes, casals esportius, el Campus Olímpia, taller d’arts escèniques, cursos d’anglès i activitats en família, entre d’altres.

Enguany, el consistori inverteix 5,1 milions d’euros en beques perquè tots els infants puguin gaudir del programa. L’ajuda s’ha de sol·licitar en línia després d’haver inscrit l’infant a l’activitat i l’import cobert dependrà de la renda familiar.