casal infants

Aquest dimarts, 2 d’abril, a les 9 h, s’obren les inscripcions per als casals i colònies d’estiu 2024 a Barcelona. Un programa que ofereix més d’un miler d’activitats educatives i del lleure per a infants i adolescents fins als 17 anys. Aquest estiu hi haurà més de 360.000 places per triar, en diferents entorns i amb beques per als infants vulnerables.

Casals d’estiu a Barcelona per a tots els gustos

Dins l’ampli ventall s’hi inclouen casals esportius del Campus Olímpia, activitats de la natura (també al Zoo de Barcelona), casals d’arts plàstiques, escèniques o vinculats a les noves tecnologies. En els darrers anys s’han ampliat els casals vinculats a les tecnologies de la informació, els videojocs i el “gaming”.

També s’activen els casals d’estiu a les escoles bressol municipals de la ciutat, que continuaran obertes al juliol. Barcelona també ofereix una programació d’activitats d’estiu específica per als i les joves d’entre 12 i 18 anys. Tota l’oferta es pot consultar al web T’estiu Molt 2024.

Beques per als casals i les colònies d’estiu 2024

Com cada any, l’Ajuntament de Barcelona ofereix beques als infants amb l’objectiu que ningú no es quedi fora d’aquestes activitats. Segons la renda familiar i el nombre de persones del nucli familiar, la bonificació pot arribar fins al 90 %. Abans de sol·licitar una beca, caldrà haver-se inscrit correctament a l’activitat i obtenir el codi del casal necessari per després demanar la subvenció.