Vehicle dels Mossos d'Esquadra

(ACN/redacció) Un home va resultar ferit per arma de foc aquest diumenge al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs, segons ha avançat Catalunya Ràdio i han confirmat fonts policials a l’ACN. La policia catalana va rebre un avís sobre les 15 h per part d’un centre de salut que informava que estava atenent un ferit per arma de foc. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets.

Altres tirotejos a Barcelona

No és el primer tiroteig que s’ha registrat a l’àrea de Barcelona aquests últims mesos. El 21 de febrer els Mossos van disparar a un home que intentava fugir d’un control de drogues a Vallvidrera. El sospitós va provar d’envestir els agents amb el seu vehicle quan un dels policies va disparar-li al braç per evitar-ho.

Mesos abans, el 24 de desembre del 2023 va morir un home de 32 anys en un tiroteig al carrer de Blai. El 12 de setembre també hi va haver un incident amb armes de foc al barri de la Pau, que no va provocar ferits però que va indignar els veïns. En canvi, l’11 de juny hi va haver un altre tiroteig a la Mina que, en aquest cas, sí que va acabar amb un ferit greu.