El districte de Ciutat Vella tornarà a tenir lavabos autorentables al carrer. Concretament, 11 cabines. El govern municipal va paralitzar el procés per instal·lar-les després que una de les empreses que optaven a la nova contracta interposés un recurs contra el resultat del concurs públic.

Ara, segons ha confirmat el regidor Jordi Rabassa, el Tribunal Català de Contractació ha resolt a favor del districte. En una piulada a Twitter ha explicat que “reiniciarem el procés administratiu i confiem que sigui ràpid”.

Cabines provisionals

Mentre estava en marxa el procés judicial, l’Ajuntament va optar per col·locar cabines químiques en diversos espais del districte. Ho va fer en punts com la rambla del Raval, la plaça de Salvador Seguí, la plaça d’Anna Murià, l’avinguda de la Catedral, el passeig de Picasso, el pla de Palau, la plaça de Terenci Moix, de Sant Agustí, i del Duc de Medinaceli, el passeig Marítim i els Jardins de Sant Pau del Camp. Es tracta d’espais que es rentaven entre dues i tres vegades al dia.

Ara, un cop s’ha resolt el litigi judicial, les podran tornar a substituir per les cabines autorentables, tot i que de moment es desconeixen els terminis. La nova contracta, quan entri en funcionament, durarà dos anys.