Una cinquantena de persones s’han concentrat a la cruïlla entre els carrers de València i Enric Granados en contra d’un acte de Vox a l’Eixample. Durant la protesta s’han llançat objectes i pedres a l’establiment on havia de tenir lloc la trobada organitzada pel partit d’ultradreta. També s’han utilitzat tanques per fer barricades, i fins i tot s’ha calat foc a un dels contenidors. Una unitat dels bombers de Barcelona s’hi ha desplaçat per apagar l’incendi.

Els Mossos d’Esquadra han carregat contra els manifestants per dispersar-los, han detingut una persona i n’han identificat dues més. Sanitaris per la República ha confirmat a betevé que ha calgut atendre una persona amb un cop de porra a la galta que ha patit un atac d’asma. Ha estat evacuat pel Servei d’Emergències Mèdiques.

Efectius dels Mossos han custodiat el lloc amb una barrera entre els partidaris de Vox i els contraris. Els concentrats han cridat consignes com ara “Fora feixistes dels nostres barris”, i han tallat el trànsit del carrer de València entre Enric Granados i Aribau. La crida per impedir que es fes l’acte s’ha fet a través de les xarxes.

Al restaurant Qué Pollo! Jorge Buxadé, membre del Comitè Nacional de Vox, ha organitzat un acte en el marc de la campanya “Cañas por España”. Tot i els incidents a l’exterior, l’acte ha continuat endavant. Un cop acabat, els participants han estat custodiats pels Mossos d’Esquadra per sortir de l’establiment.