Manifestació 12 octubre

Diverses entitats espanyolistes, entre les quals hi ha Convivència Cívica Catalana, la Coordinadora per Tabarnia i Somatemps, han convocat una manifestació a Barcelona el 17 de febrer contra el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, per haver accedit a negociar amb la Generalitat en presència d’un relator. La marxa sortirà a les 11.30 h de la plaça d’Urquinaona sota el lema “Catalunya és Espanya, eleccions ja!”.

En un comunicat conjunt, les entitats han acordat donar suport a la manifestació organitzada per Ciutadans i el PP aquest diumenge, 10 de febrer, a Madrid i, al mateix temps, convocar una marxa similar a Barcelona una setmana més tard. L’escrit porta per títol ‘El constitucionalisme es mobilitza a Madrid i a Barcelona’, i el signen 16 entitats, que també conviden els partits polítics a sumar-s’hi.

PP, Cs i Vox, convoquen la manifestació de Madrid

A Madrid, la manifestació del 10 de febrer contra la decisió del Govern espanyol de negociar amb la Generalitat l’han convocada el PP, Ciutadans i Vox. El lema de la marxa és “Per una Espanya unida, eleccions ja”, i sortirà a les 12 del migdia de la plaça de Colom. Els tres partits volen pressionar el president espanyol, Pedro Sánchez, perquè convoqui eleccions anticipades.

Cap de setmana de mobilitzacions a Barcelona

Justament el dia abans d’aquesta manifestació convocada contra el govern de Pedro Sánchez, se’n farà una altra, el dissabte 16 de febrer. És una de les mobilitzacions que han preparat les entitats i els partits sobiranistes coincidint amb el judici als líders independentistes. La manifestació començarà a les 17 h a la Gran Via de Barcelona. Un mes després, el 16 de març, els mateixos convocants traslladaran la protesta als carrers de Madrid.