inundació plaça Roja

La forta tempesta que ha caigut a Barcelona aquest dimecres al matí ha provocat algunes complicacions al transport públic, inundacions puntuals i també algun ensurt. Els Bombers de Barcelona han rebut un total de 57 avisos fins a la 11 del matí relacionats amb la pluja. En 21 d’aquests casos s’ha activat algun tipus d’actuació, la majoria per baixos inundats.

Cau un arbre a l’avinguda dels Rasos de Peguera

Els veïns de Ciutat Meridiana han tingut un bon ensurt de bon matí. Un pi de grans dimensions ha caigut damunt de la calçada, a l’avinguda dels Rasos de Peguera. L’arbre s’ha desplomat sobre d’un vehicle estacionat en una zona reservada per a autocars escolars.

També a Ciutat Meridiana, a la plaça Roja, ha saltat una tapa del clavegueram, fet que ha provocat una riuada d’aigua baixant per la calçada i que, fins i tot, ha inundat l’estació d’autobusos que hi havia a la vorera, on hi havia alguns usuaris per refugiar-se del temporal.

Tancat el vestíbul de l’estació de Lesseps

La gran quantitat d’aigua que ha caigut ha obligat a tancar durant més de dues hores el vestíbul de l’estació de metro de l’L3 de la plaça de Lesseps. La incidència s’ha produït poc després de les 10 del matí i l’accés a l’estació s’ha hagut de fer pel carrer de Septimània. Aquesta estació té una inclinació pronunciada i és habitual que quan hi ha pluja intensa s’hi acumuli l’aigua, que poc després s’acaba filtrant.

Retards a l’R4 i aigua a les andanes

La pluja també ha provocat retards a l’R4 de Rodalies. Des de les 10 del matí hi ha incidències que poden superar els 30 minuts. A banda, les precipitacions també han arribat a l’interior d’algunes estacions, com a la d’Arc de Triomf, on l’aigua ha caigut a la mateixa andana.

aigua estació Arc Triomf