A la planxa o fregides. Un cop cuinades les racions es munten i tot seguit es decoren. La tapa ja està a punt per sortir cap a la taula. OLGA LOZA, propietària del bar Can Pere Tapes "Tenim 50 tapes diferents. Daus de sípia fregits, peixet, raves, de tot. Totes les tapes estan elaborades aquí i al moment. Les patates braves, no és per res, tothom diu que són molt bones." L'Olga explica que viatja cada estiu a un lloc diferent i hi prova la cuina tradicional. Això li aporta idees fresques i li dóna la capacitat d'experimentar receptes noves. La inspiració es nota en la carta. OLGA LOZA, propietària del bar Can Pere Tapes "Cada any traiem una tapa nova i algunes setmanes fem la tapa especial d'aquella setmana, que són més innovadores. Aquesta setmana tindrem les tapes que vam dur la setmana passada al Palau Sant Jordi. Són la bombeta de pop, un formatge cheddar amb xili de Jalapa, que és un pebrot picant que va arrebossat i fregit. I la que hem presentat a concurs que és una xapateta de pa amb tomàquet i porta un espaterrat de botifarra negra i poma." Després de més de 60 anys obert, Can Pere continua sent un bar de barri. Participar en un esdeveniment com la Fira de la Tapa de Barcelona, que és una oportunitat per donar-se a conèixer. OLGA LOZA, propietària del bar Can Pere "L'any passat hi van passar més de 12.000 persones. Aporta que la gent de fora d'Espanya ens conegui. De fet, hem tingut molt turista francès i, fins i tot, alguna revista ens va anomenar. El boca-orella..." Durant els quatre dies de la fira, l'equip del bar Can Pere ha servit gairebé 10.000 racions de tapes.

Aquest any Can Pere Tapes ha estat l’únic bar de Sant Andreu escollit per participar en la II Fira de la Tapa de Barcelona. En aquesta ocasió han presentat tres tapes, totes noves, i n’han servit unes 10.000 unitats. La direcció de Can Pere Tapes és: carrer de Felip II, 200, Barcelona.