Aquest cap policial ha explicat durant la seva declaració que al començament i al final de cada operatiu es compten les pilotes de goma i ha dit que, el dia de la vaga general, el nombre de projectils era el mateix en els dos recomptes, de manera que no se’n va disparar cap. Tot i això, ha admès que no hi ha documents que acreditin aquest recompte i ha dit que es faran canvis en el sistema de control.

Caparrós també ha reafirmat la decisió del Departament d’Interior, que va retirar del servei d’ordre públic un caporal i sis agents antidisturbis que es trobaven al lloc on Ester Quintana va perdre l’ull el 14-N. El cap dels antiavalots ha dit que, atès que els agents no van comunicar la seva posició des del primer moment, els van perdre la confiança. Tot i que en la seva declaració els agents van negar-ho, Caparrós assegura que sí que se’ls va interrogar en relació amb els fets de la vaga general.

Per la seva banda, l’advocada d’Ester Quintana considera que la declaració demostra que hi ha mancances en els protocols d’actuació i assegura que és el primer cop que es reconeix. Malgrat que vol esperar-se a veure el procés mèdic que segueix Quintana, que sosté que va perdre l’ull per l’impacte d’una pilota de goma, la lletrada ha considerat que ja tenen els elements necessaris per portar el cas a judici.