MONTSERRAT CARULLA, actriu "Us vull mobilitzats a tots. Sortiu de casa, xerreu, emprenyeu-vos, crideu, aneu a les manifestacions. Sigueu actius, que no ens deixin en un raconet."

La campanya “Mou-te per la gent gran” durà a terme un conjunt d’accions i tallers que es desenvoluparan fins al desembre d’aquest any. L’objectiu és informar i sensibilitzar els ciutadans per ajudar les persones grans que ho necessiten. Alhora, pretén oferir eines al col·lectiu de la tercera edat per enfocar l’envelliment en positiu.

A banda dels tres artistes populars que hi donen suport, la campanya també compta amb la col·laboració d’entitats com Amics de la Gent Gran, Avismón Catalunya i les associacions de jubilats del metro i el bus.

Els treballadors de TMB trien cada any una causa

El programa Tria la teva causa va néixer a TMB fa tres anys amb la intenció de promoure accions socials dins el col·lectiu d’empleats. Els mateixos treballadors són els que decideixen la causa solidària a la qual volen que l’empresa doni suport. En les dues edicions anteriors, les causes escollides van ser la lluita contra el càncer (2011) i una campanya contra la fam i la pobresa (2012).