(ACN/redacció) La cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de Vall d’Hebron, Magda Campins, veu bé la reobertura de l’oci nocturn, prevista per a la nit d’aquest dijous a divendres, ara que les incidències de la covid-19 han baixat i tot i que els principals indicadors s’hagin estabilitzat després de setmanes de baixada. Campins considera el passaport de la covid com a “molt necessari” en espais tancats com les discoteques, on “s’ajunten una sèrie d’elements de risc” i, de fet, és partidària d’estendre el certificat “com una mesura més” en altres activitats en cas que els contagis tornin a pujar.

“Les restriccions de l’oci nocturn no hi haurien de ser”

Magda Campins ha valorat a l’ACN la situació epidemiològica, que qualifica de bona. I és per això que creu que l’oci nocturn “ja va bé que s’obri”. Ara, confia que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) doni el vistiplau al passaport de la covid per entrar a discoteques. El tribunal deliberarà sobre aquesta qüestió aquest dijous, una vegada hagi rebut el parer de la fiscalia.

Després de l’anunci de la reobertura del sector, moltes discoteques ja han esgotat entrades per a aquest cap de setmana.