metro maria cristina L3

TMB reforçarà el servei del metro i el bus pel Barça-Madrid que es jugarà el 18 de desembre al Camp Nou. La millor opció per anar fins a l’estadi és el metro, per les possibles afectacions de la convocatòria del Tsunami Democràtic que puguin alterar el transport en superfície.

Les línies que poden quedar alterades són D20, H8, V1, V5, 52, 54, 75, 113 i 157. TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles en funció de les incidències que es vagin produint a la via pública.

Al metro hi haurà més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions que donen accés al Camp Nou són Badal (Línia 5); Collblanc (Línia 5, Línia 9 Sud i Línia 10 Sud), i de la Línia 3, Maria Cristina, les Corts i Palau Reial. Els dies feiners el metro funciona fins a les 12 de la mitjanit.

Pel que fa als autobusos, hi haurà un reforç de les línies H8 i 52 en funció de la demanda que es pugui produir i en la mesura que les condicions de trànsit ho permetin. A la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i la plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d’aquestes línies val 3,20 €.