seafood expo barcelona 2022

Aquest dimarts arriba la Seafood Expo Barcelona 2022. La fira més gran del món de productes del mar aterra a Barcelona en la 28a edició, després de 27 anys celebrant-se a Brussel·les. En el primer any a la capital catalana, el saló reunirà més de 1.500 empreses expositores de 76 països. S’espera que la trobada mundial tingui un impacte econòmic estimat de fins a 100 milions d’euros per a Barcelona.

Així, Barcelona es converteix durant tres dies en l’epicentre internacional de negocis dels productes del mar. Països com Costa Rica, la República Txeca, les Illes Malvines, el Líban i l’illa francesa Reunió, que no estaven representades a Brussel·les el 2019, han confirmat que hi assistiran. Altres països que es donen cita a Barcelona són l’Argentina, la Xina, Dinamarca, l’Equador, França, Malàisia, els Països Baixos, Corea del Sud, Sri Lanka, els Estats Units o el Vietnam, entre molts altres.

Programa de la Seafood Expo Barcelona 2022

El saló, que va haver d’ajornar-se el 2021 per la covid, inclou també un ampli programa de conferències i sessions divulgatives i la presentació dels guanyadors dels Seafood Excellence Global Awards, premis que reconeixen els millors productes del mar de l’any presentats a la fira.

Concretament, hi haurà més de 20 sessions divulgatives que abordaran els reptes principals a què s’enfronta el sector dels productes del mar. Més de 65 experts internacionals destacats de la indústria es reuniran a Barcelona per oferir coneixements pràctics i teòrics sobre els temes més actuals, com l’aqüicultura, el negoci i el lideratge dels productes del mar, els darrers projectes en matèria de sostenibilitat i iniciatives per fer front al canvi climàtic i els efectes a l’ecosistema marítim.

Novetats de la Seafood Expo Barcelona 2022

A la Seafood Expo Barcelona 2022, els expositors hi presentaran les últimes novetats en productes del mar -frescos, congelats, en conserva, de valor afegit, processats i envasats- a compradors del sector d’arreu del món, entre els quals figuren supermercats, restaurants, hotels, servei de càtering, importadors, distribuïdors, mercats de productes del mar i altres companyies del sector minorista i de la restauració.

La Seafood Expo 2022 és una gran oportunitat per descobrir les últimes tendències del sector i conèixer les innovacions aplicades a la indústria dels productes del mar, entre les quals destaquen els espaguetis de lluç, el paté d’alga o l’hamburguesa de salmó flamejat.

seafood expo barcelona 2022

Horari de la Seafood Expo Barcelona 2022

  • dimarts, 26 d’abril: de 10 a 19 h
  • dimecres, 27 d’abril: de 10 a 19 h
  • dijous, 28 d’abril: de 10 a 17 h

Liz Plizga, vicepresidenta del Grup Diversified Communications, que organitza la Seafood Expo Barcelona 2022, ha afirmat que tant els expositors com els visitants han estat esperant l’esdeveniment des de fa anys, i el gran espai expositiu reflecteix “l’afany i la necessitat” del sector de tornar als esdeveniments presencials i generar noves oportunitats de negoci.